Tolba Tanarului Antreprenor

Spre final de primavara, moment in care natura se indreapta catre schimbare, ne-am decis ca este momentul in care vom aduce o noua schimbare si in viata a 20 de tineri din cele 4 localitati ale judetului Bacau fiind selectati, in urma campaniei de promovare, pentru a participa la workshop-urile de arta si creatie din cadrul programului pentru dezvoltare personala “Tolba Tanarului Antreprenor”.

Inca de la inceputul proiectului am stiut care ne sunt obiectivele principale si cum putem sa le conturam prin acest program pentru tinerii nostri. Dezvoltarea competentelor transversale care le vor fi utile indiferent de pozitia in care se vor afla pe piata fortei de munca, dezvoltarea creativitatii si dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Cei 20 de tineri din mediul rural al judetului Bacau au deprins, de asemenea, abilitati practice invatand astfel sa creeze obiecte handmade folosindu-se de metode, cum ari fi: origami, quilling, tabloul, bufnita, etc. Acestia au fost indrumati de catre un profesor specialist in utilizarea metodelor de confectionare a obiectelor handamade. Ca rezultat al activitatilor din cadrul workshop-urilor acestia au realizat foarte multe obiecte handmade precum felicitari, tablouri, bratari, jucarii, etc, continuand, cu satisfactie, sa realizeze noi produse si acasa.

Ne bucuram ca am reusit sa le aratam tinerilor din mediul rural o alta perspectiva profesionala. Am urmarit indeplinirea acestor obiective si suntem convinsi ca acestia au avut de castigat prin participarea la programul “Tolba tanarului antreprenor” din cadrul proiectului “From hobby to business”.