Targul de obiecte handmade

TARG DE OBIECTE HANDMADE

Asociatia Un Zambet Bacau a organizat duminica, 24 noiembrie 2013, in intervalul orar  09:00 – 22:00, in incinta Galeriei Cora Bacau, un targ de obiecte handmade, in parteneriat cu Liceul Tehnologic „G.J.Cancicov” Parincea, Colegiul Tehnic “Ion Borcea” Buhusi, Liceul Tehnologic „Petru Rares” Bacau, Liceul Tehnic „Al. Vlahuta” Podu Turcului, Scoala gimnaziala ,,Alexandru cel Bun’’, Scoala gimnaziala ,,Ion Creanga’’ Bacau si Cora Hypermarket, in cadrul proiectului „From Hobby to Business” finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.

Scopul acestui targ a fost acela de a sustine tinerii mesteri din mediul rural, participanti ai proiectului „From Hobby to Business”, astfel incat acestia sa capete incredere in fortele proprii si sa devina mici antreprenori prin valorificarea rezultatelor muncii lor.

In acest sens, tinerii au avut posibilitatea sa isi dezvolte creativitatea, abilitatile practice de realizare a obiectelor handmade si au aflat informatii noi despre antreprenoriat, in cadrul workshop-urilor desfasurate pe tot parcursul proiectului prin programul de dezvoltare competente antreprenoriale „Tolba tanarului antreprenor”.

Vizitatorii targului au avut posibilitatea de a achizitiona diverse produse handmade (felicitari, tablouri, bratari, jucarii, etc.) contribuind totodata, la sustinerea activitatilor de tineret si, implicit la dezvoltarea ulterioara a unor intreprinzatori de succes.

Asociatia Un Zambet Bacau este o organizatie ce sprijina tinerii in procesul de dezvoltare personala prin organizarea de proiecte si activitati bazate pe metode de educatie nonformala.

In vederea unei bune desfasurari a evenimentului,  rugam sustinerea initiativei Asociatiei Un Zambet Bacau, in implementarea si promovarea acestuia.

afis A4 CORA final