Ateliere arta&creatie

Ne face o deosebita placere sa vedem cum noi, voluntarii Asociatiei Un Zambet Bacau impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa schimbam viata unor tineri minunati din mediul rural al judetului Bacau.

Au participat la programul pentru dezvoltare personala “Tolba tanarului antreprenor”, au deprins abilitati practice si intelectuale, cum ar fi crearea obiectelor handmade utilizand metode ca origami, quilling, tablou, etc, dezvoltarea transversala, a abilitatilor de antreprenoriat si stimularea creativitatii, fiind astfel  pregatiti sa ii invete si pe tinerii din localitatile lor de provenienta tot ceea ce au invatat pe toata perioada programului prin cadrul atelierelor de arta&creatie.

Le-am oferit celor 20 de tineri sansa de a fi mici mesteri pentru tinerii din localitatile lor. I-am ajutat in continuare sa se dezvolte personal si ne-am asigurat ca obiectivele proiectului au fost atinse prin capacitatile de care acestia au dat dovada.

Singuri au reusit sa coordoneze grupuri de tineri pregatiti sa invete la randul lor noi tehnici de creare a obiectelor handmade. Desigur, noi, voluntarii asociatiei, le-am fost alaturi pe toata perioada desfasurarii activitatilor pentru a interveni in caz de nevoie. Dar nu a fost necesar. Ne-am asezat in rand cu tinerii si am fost “instruiti” de micii mesteri cum  sa realizam obiecte handmade dintre cele mai frumoase.

Atelierele au fost un real succes atat pentru cei 20 de tineri implicati in coordonarea acestora, cat si pentru ceilalti tineri participanti. Au realizat diverse obiecte fiind mandri cu acestea si le-au multumit tinerilor mesteri pentru implicarea si devotamentul de care au dat dovada in a duce mai departe ceea ce ei au invatat.

Lasam imaginile sa va spuna mai multe cuvinte :)

[expand title="Album foto ateliere Letea Veche"][nggallery id=6][/expand]

[expand title="Album foto ateliere Parincea"][nggallery id=7][/expand]