Despre proiect

Obiectivul general

Dezvoltarea potentialului creativ si spiritul antreprenorial al tinerilor cu posibilitati reduse din mediul rural al judetului Bacau.

Activitati principale

1. Realizarea unei campanii de informare si constientizare in liceele din mediul rural in care 350 de tineri au fost informati cu privire la oportunitatile oferite in cadrul proiectului.
  2. Desfasurarea programului pentru dezvoltare personala ,,Tolba tanarului Antreprenor’’ pentru 25 de tineri din mediul rural al Judetului Bacau.
  3. Participarea in cadrul programului initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului – ,,Scoala altfel’’ cu 1 workshop de educatie antreprenoriala in randul a 20 tineri.
  4. Organizarea atelierelor de arta&creatie in cadrul carora cei 25 de beneficiari ai programului ,,Tolba tanarului Antreprenor’’ au lucrat cu alti tineri in comunitatile de provenienta pentru a-i invata pe acestia tehnici de lucru deprinse pe parcursul programului, in calitate de multiplicatori ai acestuia fiind implicati 80 de tineri din mediul rural.
  5. Organizarea unui Targ de obiecte handmade cu rolul de a sustine tinerii mesteri si de a aduce in prim plan rezultatele muncii beneficiarilor programului.

Beneficiari

• Directi: aprox. 450 de tineri din mediul rural al judetului Bacau care au participat la activitatile desfasurate in cadrul proiectului From Hobby To Business.

Finantator